Hej, jeg er Ditte
Blomsterdekoratør
Min passion og nysgerrighed for blomster, blomsterkunst og kreativitet har været stor siden barnsben.
Jeg prioriterer kvalitet, kreativitet og personlig service højt. Jeg gør altid en indsats for at give hver en kunde en særlig oplevelse.
Follow us a a a

Vi udtrykker minder ved hjælp af blomster

Mit navn er Ditte.
Jeg er uddannet blomsterdekoratør i 2013.
Min passion og nysgerrighed for blomster, blomserkunst og kreativitet har været stor siden barnsben.
Jeg prioriterer kvalitet, kreativitet og personlig service højt. Jeg gør altid en indsats for at give hver en kunde en særlig oplevelse.

D. 4. November 2014 åbnede jeg dørene op for min blomsterbutik i Vester Skerninge på Sydfyn. Efter 2 år, fik jeg muligheden for atflytte butikken til Rudkøbing på Langeland. D.1.3.24 valgte jeg at lukke min fysiske butik, og starte på nye eventyr.

Det kribelde i fingerne for at komme videre.

Jeg arbejder nu som freelancer blomsterdekoratør, hvor jeg ligger min energi på fester som f.eks. brylupper, fødsesldage, barnedåb, størrer fester osv. Jeg hjælper meget gerne med “Det sidste farvel”,  og har du brug for besøg, så kommer jeg forbi, så vi kan få en uforpligtende snak om præcis dit/jeres ønske.

Jeg tager hånd om enhver opgave inden for blomsterdekoration, blomsterbinding og kreative løsninger. Der kan altid bestilles buketter til afhentning hos Butik Knag i Rudkøbing eller levering på hele langeland, Tåsinge og sydfyn.

Ditte Hansen, Indehaver af Blomsterværkstedet