Hvordan binder man en løs buket?

kurser, der giver dig kompetencer inden for blomsterbinding, buketter, dekorationer, begravelsesbinderi og præsentation. På kursets del 1 får du en grundlæggende viden om buketter og dekorationer, og du lærer det basale om proportioner, balance, farvesammensætning og lignende. Vi arbejder med luftige og kompakte buketter og dekorationer. Du får kendskab til de mest almindelige snitblomsters behandling og navne, samt indpakning og kalkulation af binderiarbejder. Kurset giver merit for blomsterbinderuddannelsens modul 1-3.

 

sdsd
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan behandle snitblomster og binde buketter af disse ved hjælp af værktøj og hjælpemidler under samtidig hensyntagen til farveprincipper og formålet med buketten. prisskiltning. Deltageren kan producere dekorationer ved hjælp af forskellige typer af snitblomster ved hjælp af værktøj og hjælpemidler efter forskellige opstillingsmetoder. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler for de producerede buketter og dekorationer.

Tilmelding:

Dato: 31/08-2024
Tid: 16.00 – 20.00
Pris: 700 kr.